Disciplines & coaches

3 unieke coaches - 3 disciplines

Coaches

Nina Plantefeve-Castryck

Nina Platefeve-Castryck uit Gooik studeerde aan de Koninklijke Balletschool Antwerpen en danste met professionele hedendaagse dansgezelschappen in Duitsland en Nederland.

De laatste jaren richt ze zich meer op eigen choreografieën en haar werk werd al snel opgemerkt op het internationale Solo Tanz Festial waar ze tweede plaats choreografie, publieksprijs en Sidi Larbi Cherkaoui prijs mocht ontvangen met haar solo 'All in one'.

Hiernaast uit ze haar choreografisch talent met voorstellingen die speelden op Antwerp Bijou, LAFS festival, De Carrousel, Danse en Ville, Nova, Arenberg, Hetpaleis,…

Door haar ervaring bij Flowingmoves, die professionele dans/theater voorstellingen maakt met kinderen voor kinderen, heeft Nina de ervaring die nodig is voor dit traject. 

Lady Blaxx

Lady Blaxx heeft al heel wat concerten achter de rug. Zo stond ze al in de vooruit, Arenberg en De Roma. Maar ze heeft ook veel ervaring opgedaan in kleinere muziekcafés en jeugdhuizen.

Haar expertise ligt zowel in het coachen als in het werken met mensen/jongeren met migratieachtergrond.

Naast het zelf artist zijn, is ze ook curator van het project lady blaxx invites waar ze opkomend talent een podium biedt binnen bestaande huizen ( ook hier is een stuk ondersteuning in voorzien).

Luc Nuyens

Luc is een Vlaams acteur die gestudeerd heeft aan het Koninklijk Vlaams Conservatorium te Antwerpen.

Hij was betrokken bij tal van theaterproducties in Vlaanderen, hij behoort tot de artistieke kern van de Roovers maar speelde ook eerder bij het Nederlands Toneel Gent en HETPALEIS. Daarnaast verwierf hij landelijke bekendheid door zijn rol als Tony Paillard in de Vlaamse komische televisiereeks Het eiland. Hij is een van de docenten in de acteeropleiding van het Herman Teirlinck Instituut.

Disciplines

Dans

Muziek

Performance